Per fer-ho dissenyem les nostres pròpies receptes florals i recollim nosaltres mateixos les flors. Després de sotmetre aquestes receptes  a un procés de maceració, aixequem una fermentació de la qual sorgeix el grau alcohòlic i el carbònic de les mateixes.  Es tracta doncs d’una categoria de producte diferent, que no és vi, ni cava, ni cervesa... El nostre celler és ubicat a Les Preses, la Garrotxa.

A Sambukina elaborem Escumosos Naturals de Flors

No emprem additius, colorants, enzims, sulfits ni sotmetem la beguda a processos de filtració que retirin els llevats o alterin organolèpticament l’escumós.
 
La fermentació és produïda pels llevats salvatges autòctons presents en les pròpies flors, no es tracta de llevats seleccionats al laboratori, de manera que d'aquest procés resulten unes begudes molt singulars i sorprenents.

Els relats de Sambukina

La nostra missió és capturar i compartir el relat del paisatge a través dels nostres Escumosos. Un paisatge que pot ser visual, olfactiu, cultural, gastronòmic...

Per la nostra naturalesa, estem contínuament  treballant i experimentant, a la recerca de nous paisatges olfactius, històries i tradicions per recollir-los en una de les nostres receptes i servir-la a les vostres taules

Sambukina és Artesanal i Natural

A Sambukina elaborem  Escumosos Naturals de Flors